Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plenky patří k nejdůležitějším potřebám v péči o děti. V rodinném rozpočtu patří plenky bohužel k těm nejdražším položkám. V lednu 2013 se v ČR zvedlo DPH, a tím i cena plenek, a poté v únoru 2014 pleny zdražil i výrobce. Rodiče to mají opravdu těžké a musejí spořit, kde se dá. Víme, co maminky a tatínci chtějí. Poradíme vám, jak nakupovat chytře. Už nemusíte šetřit na kvalitě a zároveň ušetříte i cenný čas!

Chytré maminky nakupují online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebaví vás běhat po městě od obchodu k obchodu s kočárkem, stát ve frontách v supermarketech a hledat nejlevnější zboží pro děti? Neplýtvejte zbytečně časem ani energií a volné odpoledne raději věnujte svým dětem. Všechny dětské potřeby pořídíte výhodně a rychle online. A Feedo.cz má pro vás vždy něco navíc! Nenechte si ujít super akci s nejoblíbenějšími plenkami Pampers!

Plníme přání maminek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až 65 % rodičů se v zákaznických průzkumech vyslovilo jasně, nechtějí kupovat látkové pleny, aby ušetřili. Chtějí výhodné měsíční balení jednorázových plen! A Feedo.cz ve spolupráci s Pampers jim vyhovělo. Speciální nové měsíční balení plínek Pampers pořídíte exkluzivně na Feedo.cz za zaváděcí cenu 816,80 Kč! Jedna plenka vás tak vyjde jen na 4,39 Kč!

Ušetřete hned dvakrát: Neplaťte za poštovné!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete ušetřit hned dvakrát, stačí na Feedo.cz zakoupit měsíční mega balení plenek Pampers a dostanete celý nákup zdarma. Poštovné zdarma se vztahuje na celý nákup! Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít a ušetřete! Akce trvá jen do 13. 4. 2014, tak neváhejte!

Dopřejte svému děťátku kvalitu plenek Pampers a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pleny Pampers si zamilovaly maminky po celém světě. Jsou zárukou suchého zadečku i dokonalého pohodlí jak pro miminko, tak pro maminku. Chcete dopřát svému miminku to nejlepší a přitom ušetřit? Pak se nezapomeňte registrovat do výhodného Pampers Premium Programu na Feedo.cz! Členové programu nakupují plenky Pampers až půl roku za speciální prémiové ceny!

Další články

Načítám