Hlavní obsah
Článek

Davida Krause (44) si všímají aktuálně snad víc u slovenských sousedů než u nás. Herec, zpěvák a skladatel se stane moderátorem devatenáctého ročníku finálového večera Miss Slovensko.

Kraus měl původně během galavečera pouze vystupovat, ale organizátory prý svým šarmem natolik uhranul, že mu nabídli post moderátora. „Je to herec a zároveň vtipný, stylový a komunikačně velmi zdatný mladý muž, proto věřím, že to hravě zvládne," nechala se slyšet ředitelka soutěže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

„Přijal jsem to jako výzvu. Dá se říct, že stejně jako děvčata budu mít 12. dubna svou premiéru taky já jako moderátor," nechal se slyšet Kraus. Mladý herec a zpěvák není prvním Čechem, který moderuje Miss Slovensko. Loni tento večer uváděl Leoš Mareš (47) a před několika lety shodou okolností Davidův otec Jan Kraus (70).

Obsadit hudebníka do pozice moderátora akce plné krásných dívek je dost podobné, jako když se stane kozel zahradníkem. Kraus se vždy rád obklopoval krásnými dívkami a modelkami, jednu dobu chodil s českou královnou krásy pro rok 2009 Anetou Vignerovou (36). „Stále říkám, že na Slovensku jsou ta nejkrásnější děvčata," prohlásil David. Jsme zvědaví, jestli si aktuálně nezadaný umělec nějakou Slovenku přiveze domů.

Reklama

Další články

Načítám