Hlavní obsah
Článek

Když už jsme se sešli s porotkyní X Factoru Sisou Sklovskou (58), abychom probrali vše, co jí kritici vyčítají, nemohli jsme samozřejmě vynechat ani její dvoubarevný účes a líčení. Mnohým připadá, že na sebe hází tuny make-upu zednickou fankou.

Začali jsme s vlasy, které má u temene černé, a na koncích jsou už téměř blond. "Mám ombre už dávno. Přemluvila mne moje vlasová stylistka. Je to takové oživení, celý život jsem měla tmavé vlasy, tak jsme vymyslely, že dáme na konce jinou barvu. Dostaly jsme se ale až k příliš světlému odstínu, tak se to chystám ztmavit," výjimečně uznala Sisa, že není úplně dokonalá.

S líčením to ovšem byla jiná káva a Sklovska se docela rozhorlila. "Nezlobte se, ale jsem žena estét, která by na ulici v životě nevyšla nenalíčená. To samé i doma. Přece nebudu chodit ve vytahaných teplákách, s rozcuchanými vlasy a neupravenou tváří. Ale nemyslím si, že bych se líčila moc. Vy snad ten dojem máte?" zeptala se.

A my upřímně odpověděli, že v poledne, kdy jsme se potkali, jsou tak silné linky trochu neobvyklé. "Linky se nosí a naopak nikdy nepoužívám žádný make-up. Vůbec nikdy. Jedině, když jsem v televizi, kdy na vás pálí reflektory. Jinak si vystačím s pudrem," opáčila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám