Hlavní obsah
Článek

O slovenském zpěvákovi Peteru Nagym (64) je známo, že snad téměř vůbec nestárne. Kudrnatý padesátník si nechává záležet na své vizáži a prý i díky genům po své mamince vypadá pořád výborně. Ani věčně mladý lamač dívčích srdcí však tentokrát nedokázal zakrýt nekompromisní zub času.

Na představení korunky pro novou Českou Miss totiž i interpret hitu So mnou nikdy nezostarneš odhalil věkem ošlehaný obličej a první vrásky! Nutno podotknout, že na to ve svých čtyřiapadesáti letech má rozhodně nárok a leckterý třicátník by mu i tak mohl jen tiše závidět.

Fešákem byl ostatně i před třiceti lety, ač by se svou tehdejší image byl v dnešní době samozřejmě pro smích. V osmdesátých letech však byl s příšerným hárem, které po něm o deset let později okopíroval hokejista Jaromír Jágr, těžce v kurzu.

V pořadu Zem menom láska vystupoval Nagy s kapelou Indigo a při pění písně Poslednýkrát omdlévaly fanynky nejen u televizních obrazovek touhou a blahem po zpěvákovi s módní trvalou na hlavě, jemnou pletí a něžným výrazem ve tváři.

Od té doby už uplynulo moře času a Nagy si musí přiznat, že i když dlouhá léta vypadal pořád stejně jako v době, kdy jeho současné fanynky teprve přicházely na svět, tentokrát už čas doopravdy nezastaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám