Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že mají zahraniční hvězdy neobvyklé požadavky na stravu, nápoje nebo vybavení šatny, je téměř pravidlem. Britská r´n´b kapela Kosheen dokázala organizátory jejich turné po Česku přesto překvapit.

Očekávaný přílet Kosheen byl narušen hodinovým zpožděním, které nesli členové kapely se značnou nelibostí. Přesto jakmile došlo po příletu na rozhovory, nasadili profesionální úsměvy. Jako mávnutím kouzelného proutku zmizel unavený výraz z tváře energické frontmance kapely Sian Evans. A v čem že je ta hvězdnost?

Již dopředu avizované interview pro televizi odmítli dát v příletové hale Letiště Václava Havla. Kapela si nechala dopředu nafotit a poslat prostory, ze kterých si vybírala. Zvítězila nejmenovaná kavárna, ze které musely být odstraněny reklamní nápisy. Zpěvačka Sian Evans doslova řekla: Nesnáším kolem sebe značky.

Ač se sem britští muzikanti rádi vracejí, je jasné, že se jedná o hvězdy světového formátu, a nehodlají se s českým rybníkem párat. Zítra už se ovšem s Českem rozloučí na koncertě v Ostravě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám