Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) má další prvenství. A jak nám svěřila na premiéře filmu Yves Saint Laurent, sama o něm ani nevěděla. "Byla jsem dost překvapená, když mi řekli, že jsem jediná Češka, která se s ním kdy pracovně potkala. To mě samozřejmě potěšilo, i když se tomu jen těžko věří," pochlubila se Super.cz. Na návrhářovu počest si vzala model v jeho oblíbených barvách a nechala si přidělat stejný ohon jako na Ples v Opeře.

"Poprvé jsme se potkali v roce 1998, kdy se připravovala jedna z jeho velkolepých show, které udělal jen tři, protože je neměl moc rád. Byla to, myslím, jeho poslední. Konala se v Paříži na Mistrovství světa ve fotbale, bylo předvedeno 300 jeho modelů. Všechny holky si chtěl odfitovat osobně, takže to bylo fajn," vyprávěla.

"Zážitek to byl rozpačitý, on totiž na nikoho nemluvil, komunikoval prostřednictvím asistentů. Pak jsme ale navázali bližší spolupráci, pracovala jsem s ním dál a strávili jsme společně několik dní. Vždycky to ale bylo dost zvláštní. On byl hodně introvertní, prý měl i těžké dětství, a vyrostla z něj velmi křehká a zranitelná osobnost," míní modelka.

Ale namyšlený ani arogantní podle ní nebyl. "Nikdy nikomu nedal sežrat, že je světový návrhář a vy jen obyčejná modelka. Pravda ale je, že styl jeho pozdravu bylo pokývnutí a nějaké zamumlání pod nosem. Nikdy neproběhl ani oční kontakt," dodala.

Dnes na setkání s módním velikánem vzpomíná ráda, před lety jí to ale prý vůbec nepřišlo. "Byla jsem holka z Havířova a on pro mne byl jen jedním z řady návrhářů, pro které jsem pracovala. A vůbec jsem si z něj nic nedělala, pořád jsem na něj mluvila svojí špatnou francouzštinou a myslím, že právě proto jsem ho hodně bavila," myslí si Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám