Hlavní obsah
Článek

Seriálová Ošklivka Katka, herečka Kateřina Janečková, se vrací na obrazovku. Získala roli v nekonečném seriálu Ulice. Škatulka seriálové hvězdy Kateřině vůbec nevadí, i když je jí líto, že se jí filmy zatím vyhýbají.

"Ráda bych si natočila pěkný film, ale když mě nikdo nezve na konkurzy, tak je to těžké. Seriály beru jako zkušenost, která mě zajímá. Nabídky nechodí každý den, finančně si člověk pomůže, je to o mnoho lépe placené než divadlo, kterým se těžko živí. Divadlem bych se neuživila," řekla Super.cz herečka na sportovním dni nováckých tváří, které si zkoušely vylézt na horolezeckou stěnu.

Janečkové to šlo ze všech hvězd nejlépe. Sportovní průpravu má dokonalou a je to vidět i na její figuře. Za její bicepsy by se nemuseli stydět ani muži. "Studuji třetím rokem na HAMU pantomimu, máme hodně pohybu, závěsné akrobacie, různé náročné tréninky. Možná mám silné ruce také díky tenisu, který jsem od mládí hrála. Ve škole mám tolik sportu, že nemusím dělat už nic jiného," dodala Janečková.

Reklama

Další články

Načítám