Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) jako by v poslední době nabrala nový dech… Kromě rozjásaných dětí jí jistě dobíjí baterky i panenské pláže na Bahamách, kam modelka odjela na dovolenou. Čtyřicetiletá zasloužilá maminka se v oceánu dokonce natolik rozvášnila, že opomněla hlídat své titěrné bikinky.

Kráska německého původu odjela s rodinou na prosluněný Paradise Island a jak už jsme vás informovali, klidně si občas zahřeší a spořádá smažené hranolky. Černé bikiny přitom na jejím těle, díky kterému se kdysi stala andílkem Victoria's Secret, působily hodně sexy, přestože na nich rozhodně nebylo nic světoborného.

Do Karibiku Klum nejspíš nedoprovázel žádný muž. Modelka přitom nezahálela a krátce poté, co se rozešla s bodyguardem Martinem Kristenem, a to jak po partnerské, tak po pracovní stránce, vyplnila prázdné místo ve svém srdci díky obchodníkovi s uměním Vitu Schnabelovi. Ten je přitom o celých třináct let mladší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám