Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Během jara se tělo samo přirozeně čistí a zbavuje nežádoucích látek, proto je to ideální období na hubnutí. Přinášíme vám dva osvědčené tipy: 5denní ketonovou dietu pro rychlou redukci hmotnosti, která vám pomůže za 5 dní zhubnout do jarních šatů nebo u dlouhodobého užívání naprosto změnit vaši figuru. A Chilliburner - unikátní přírodní přípravek na hubnutí z chilli papriček.

1. metoda: 5denní dieta Express Diet - jednoduše, rychle a bez hladovění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděli jste, že metabolický proces zvaný ketóza je nejrychlejší a nejúčinnější způsob, který vás zbaví přebytečných kilogramů? Ketóza spouští rychlé spalování tukových zásob při zachování svalové hmoty, přičemž produkuje ketony, které v mozku účinně tlumí pocit hladu a navozují pocit dobré nálady. 5denní dieta Express Diet je unikátní produkt, který tento přirozený proces v těle nastartuje a dokonale udržuje až do vytoužené hmotnosti.

Snadno, doma, bez výživového poradce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

5denní dieta je jednoduchý a účinný systém pro domácí použití bez přidání pohybu, kde nemusíte počítat tuky ani kalorie. Dieta je sestavena z konzumace 4 instantních bílkovinových jídel denně, která vám poskytnou všechny potřebné živiny a vitamíny jako u běžného jídla, a zároveň sníží přísun tuků, cukrů a energie pod 850 kcal na den. Tvoří tak nutričně vyvážený jídelníček. Zároveň jsou však navržena tak, aby vás neustále udržovala ve stavu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.

Při hubnutí ušetříte čas i peníze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příprava jídla vám nezabere víc jak 5 minut. Instantní jídlo stačí rozmíchat v horké vodě a je připraveno ke konzumaci, tím odpadá čas strávený v kuchyni, navíc peníze ušetřené za stravu si můžete odečíst od ceny výrobku. Pravidelný přísun stravy během diety nastartuje váš metabolizmus, tělo má dostatek potravy, nestrádá, a po skončení kúry si proto nemá tendenci ukládat zásoby. Spolu s postupným přechodem na normální stravu účinně zabráníte jojo efektu. www.5dennidieta.cz

2. metoda: Chilliburner - nepálí v ústech, spálí kila

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kapsaicinoidy jsou skupinou složek, které v chilli papričkách způsobují pálení. Množství vědeckých studií, které byly zrealizovány za posledních 30 let, a zkušenosti lidí vyzdvihují veliký potenciál kapsaicinoidů na kontrolu hmotnosti. Problémem v příjímání doporučeného množství bylo, že výtažek z chilli papriček byl výrazně pálivý a efektivní množství pro hubnutí mohlo poškodit ústa a trávicí trakt.

Chilliburner je v tomhle směru přelomový!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přírodní přípravek z pálivých papriček podporujících hubnutí - obsahuje vysoce koncentrovaný přírodní výtažek chilli papriček. Je zpracovaný patentovanou technologií obalových materiálů do mikrokapslí, kde účinná složka poskytuje uživateli maximální efekt kapsaicinu na hubnutí bez jakéhokoliv podráždění úst či trávicího traktu. Stačí jedna tableta ráno, která nepálí v ústech, ale spálí vaše kila. Zeptejte se Markéty Konvičkové. www.chilliburner.cz Nyní v nabídce 3 různé akce na sortiment Chilliburner.

Další články

Načítám