Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Emma Smetana (36) se rozhodla udělat jarní úklid ve svém šatníku. K velké úklidové akci se rozhodla jednak proto, že si uvědomila, že v poslední době stejně nosí pořád ty samé kousky, a zároveň se rozhodla pomoct dobré věci.

„Oblečení se zbavuju proto, že jsem se to rozhodla pojmout smysluplně. Rozhodla jsem se oslovit i další lidi a uspořádám charitativní bazar," nechala se slyšet Smetana na volbě nejkrásnější fotoknihy. Hvězda televize Nova se během rozhovoru chopila příležitosti a pozvala nás na svou bohulibou akci, která se bude konat v sobotu 24. května od 18 hodiny v Hudebním divadle Karlín.

Emmě se podařilo přemluvit její známé přátele, kteří také pro tuto věc poskytnou své oblečení. Na jejím seznamu osobností jsou taková jména jako člen kapely Lucie Michal Dvořák (58), herec Václav Kopta, režisér Jan Hřebejk nebo herecký pár Jirka Mádl (37) a Eva Josefíková (34).

„Bude to, myslím, moc příjemná společnost, která svůj mediální potenciál hodlá využít k něčemu, co pomůže," říká Emma. Výtěžek z bazaru a dražby oblečení poputuje ve prospěch Nadace Nova, organizace Člověk v tísni a na pomoc seniorům.

Reklama

Další články

Načítám