Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejbohatší modelka světa Gisele Bündchen (43) si v roce 2008 pořídila s manželem Tomem Bradym pozemek o velikosti více než dva tisíce čtverečních metrů v losangeleském Brentwoodu za 11,75 miliónu dolarů (téměř 235 miliónů korun) a nechali si na něm postavit dům. Dvojice vynaložila obrovské jmění, aby bylo vše podle jejich potřeb, údajně v přepočtu až 800 miliónů korun. Nyní by obří rezidenci manželé chtěli prodat za 50 miliónů dolarů, tedy téměř za miliardu. Ale mohou vůbec na požadovanou sumu najít kupce?

Noví majitelé by se mohli těšit na sídlo o osmi rozlehlých ložnicích, vlastní výtah v domě, garáž pro šest aut, vinný sklípek, posilovnu, lázně či bazén s masážními tryskami. Stavba s dalšími úpravami zabrala nakonec čtyři roky. Manželé se se synem Benjaminem a dcerou Vivian nastěhovali teprve v roce 2012, a tak dům opouštějí po necelých dvou letech.

Již loni začali stavět další dům, a to v Bostonu. Bündchen jako důvod prodeje uvedla právě trvalé usídlení její rodiny v Bostonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám