Hlavní obsah
Článek

Extravagancí posedlá šílená umělkyně Jana Kratochvílová (71) pokaždé překvapí potrhlým převlekem, který by si nikdo neuměl představit ani v těch nejhrůzostrašnějších snech. A pokaždé je neskutečně originální! Vybrali jsme pro vás sedm jejích nejpraštěnějších oblečků, kterými se prezentovala na veřejnosti. Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Bláznivá interpretka hitů V stínu kapradiny a Dlouhá bílá žhnoucí kometa naposledy strašila diváky na koncertě v potápěčské masce neidentifikovatelného tvora, kterou záhy vyměnila za maketu tanku, již si bez skrupulí nasadila na hlavu místo klobouku.

Jindy si tato osobitá zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, jež by svým zjevem z říše fantazie vystrašila i skutečné návštěvníky z jiné planety, nasadila na krk obrovské slunce, přes pusu si uvázala plechové srdce a na hlavu nasadila klobouk plný květin. Přes neotřelé doplňky si pak tato svérázná dáma přehodila koženou bundičku a všichni jen nevěřícně koukali s otevřenou pusou, s jakým nápadem se zase vytasila.

Na jednom z koncertů se zase vyfikla do strašidelné masky připomínající oživlou mrtvolu. Ať už tato originální zpěvačka vymyslí cokoliv, pokaždé na sebe strhne překvapené zraky vyděšených i nadšených fanoušků. A právě v tom tkví její neopakovatelné kouzlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám