Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) potěšil své fanoušky novou deskou, brzy vyrazí na turné a pochvaluje si svůj život s manželkou Tamarou a dcerou Josefínkou.

Klus přiznal, že do té doby, než Tamaru poznal, měl kolem sebe vždy hodně dívek. Teď je ale nadmíru spokojen jen se svou ženou.

„Já už nechci jiný holky, mě to takhle baví, já mám ženy rád, miluju ženy, ale nejvíce miluju ty své dvě ženy, nejvíc je, pak nic a pak ostatní ženy světa,“ prozradil zpěvák se svým typickým humorem v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

A Tamara si může pochvalovat, že jí Tomáš dokonce pomůže i v domácnosti. „Umím vařit, vysávám, jen nemyju nádobí, to nemám rád,“ přiznal. Nová Klusova deska nese název Proměnamě a právě manželství s Tamarou zpěváka hodně změnilo.

„Dostal jsem jasnou zprávu od své ženy - jsem si naprosto jistý tím, že mě miluje, že nemusím o nic bojovat, nemusím se předvádět, nemusím být někým jiným, nemusím se nikam honit, abych jí něco dokázal, protože ona mě miluje tak, jak jsem, a v momentě, kdy mám tu informaci od ní a já k ní cítím naprosto to samý, tak jsem zpomalil,“ míní Klus, který prý díky Tamaře přestal lhát.

„Tamara mě naučila říkat pravdu všem a vždycky, nehrát si na nic, a v momentě, kdy říkáš tu pravdu, tak jsi úplně čistý, nejsi ve stresu, jsi v klidu, nikam nespěcháš, nikomu nic nedokazuješ, a to je ten recept - je to pravda, odevzdání se, důvěra,“ uzavřel Klus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám