Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Návrháři spodního prádla nezahálejí a přicházejí se žhavými trendy. Novinky v jarních kolekcích jsou elegantní, hravé i sexy. Ať už dáváte přednost klasickým liniím, anebo chcete letos zkusit něco nového, určitě vás jarní novinky potěší. Přesvědčte se sama!

Jarní trendy za super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz nyní najdete žhavé jarní novinky, které si vás získají na první pohled. Pořídíte je v široké škále velikostí a za bezva ceny. Navíc na vás čeká super akce. Kromě novinek pořídíte do konce týdne všechny podprsenky se slevou až 30 %! Podívejte se na bezva kousky, které jsme pro vás vybrali.

Ornamentální vzory: Zkuste něco nového!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro je přímo určené k experimentům. Nebojte se vyzkoušet něco nového a oblékněte prádlo s výrazným ornamentálním vzorem. Podprsenka Evita vás na první pohled okouzlí luxusním vzhledem a harmonickou barevnou kombinací. Pomocí výztuže navíc zvětší a zároveň pozvedne vaše poprsí, takže se budete moci pochlubit neodolatelným dekoltem. K podprsence pořídíte jak ladící tanga, tak kalhotky klasického střihu.

Hravé motivy: To pravé pro jarní sezónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické, něžné a veselé motivy jsou snadná cesta, jak osvěžit jarní šatník. Spodní prádlo nevyjímaje. Vyzkoušejte třeba podprsenku Amaranta. Získá si vás jemným designem, zajímavou barevnou kombinací a okouzlujícími vyšívanými detaily. Skvěle padne menším i větším ňadrům. A navíc nabízí dokonalé pohodlí. Nezapomeňte si do kompletu pořídit i ladící kalhotky a dopřejte si něco extra!

Krajka a luxus budou trendy navždy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s plnými tvary si mohou dopřát luxus v podobě sexy prádla. Podprsenka Beatriz byla navržena speciálně pro velká prsa a bezpochyby se stane ozdobou vašeho prádelníku. Kromě padnoucího střihu a kvalitního zpracování totiž nabízí přepychový design. Lesklý materiál, krajkové zdobení a květinový motiv – nikdo vám neodolá. V odpovídajících velikostech seženete sladěné klasické kalhotky i sexy brazilky. Tuto krásku navíc nyní pořídíte s 20% slevou!

Tlumené barvy: Elegantní hit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny ženy, které nedají dopustit na elegantní prádlo, si zamilují podprsenku Mona. Jemný design v neutrální barevné kombinaci krásně doplňuje vyšívaný tyl. Díky hladkému střihu se skvěle hodí i pod přiléhavé oblečení. A k podprsence si můžete pořídit také stejně okouzlující kalhotky. V tomto elegantním kousku budete zkrátka k nakousnutí.

Další články

Načítám