Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger (70) si prožil jeden z nejhorších okamžiků svého života. V Los Angeles se loučil s módní návrhářkou L'Wren Scott, jejíž smrt je pro něj stále velkou záhadou.

Dlouholetá Jaggerova přítelkyně byla minulý týden nalezena ve svém newyorském bytě oběšená na klice. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu, ale L'Wren nezanechala dopis na rozloučenou a v minulosti nic nenasvědčovalo tomu, že by si měla sáhnout na život.

Mick Jagger po této tragické události zrušil veškeré pracovní povinnosti a truchlil nad obrovskou ztrátou. Po několika dnech strávených v ústraní se teď objevil na hřbitově v Hollywoodu, kde za přísných bezpečnostních opatření probíhal smuteční obřad. Místní kostel byl dokonce během obřadu zahalen bílým suknem, aby rozloučení s L'Wren Scott nic nenarušovalo.

Během smutečního obřadu promluvili samotný Mick Jagger a bratr jeho zesnulé přítelkyně Randy Bambrough. K nejdojemnějším momentům obřadu patřily chvíle, kdy z bible předčítala Jaggerova dcera Karis i jeho vnoučata Mazie a Zak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám