Hlavní obsah
Článek

Příroda se pomalu probouzí, což bychom měli brát jako výrazný signál pro to, že je nutné obměnit obsah svých šatních skříní po šedivé zimě. Rozjasněte svou garderobu například pastelovými barvami nebo květinovými vzory a vpusťte tak jaro do svého šatníku!

Džínové bundy budou mít tuto sezónu zelenou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Módní trendy mají ve zvyku se neustále vracet a opakovat. Bouřlivým comebackem nyní prochází džínové bundy všech barev a vzorů. Chcete-li pod jarními paprsky zazářit, zvolte některý odstín z pastelových barev. Ty totiž dostávají od módní policie palec nahoru. Zelenou bundičku se sepranou úpravou můžete zkombinovat jak s romantickými šaty, tak se sportovně laděnými kousky oblečení. Pro tuto víceúčelovost si ji zaručeně zamilujete.

Klasika, která nikdy nezklame

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neholdujete-li výrazným barvám a vzorům, vsaďte na černobílou geometrii. Tato kombinace je skutečně nesmrtelnou stálicí ve světě módy, se kterou nikdy nemůžete sáhnout vedle. V delším triku s přední saténovou částí budete vyzařovat eleganci a noblesu, díky čemuž na vás zaručeně spočine nejeden obdivný pohled. Triko je navíc velice shovívavé k případným kilům navíc, která se během zimního období občas dostaví.

Vzhůru do šatů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také zbožňujete okamžiky, kdy po dlouhé zimě odložíte, jako kuklu, kabáty a péřové bundy a proměníte se tak v půvabného motýla? Pokud ano, zaručeně vás potěší následující tip. Pomocí netradičních šatů s originálně zdobeným dekoltem můžete tuto změnu s grácií realizovat. Slušivý střih do A zalichotí všem typům postav napříč různými věkovými kategoriemi. Volánek na dolním okraji pak podtrhne vaši ženskost a zdůrazní ladné křivky.

Nalaďte se na něžnou vlnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové motivy, ze kterých přímo sálá pozitivní energie - to by pro vás měla být tuto sezónu volba číslo jedna! Nejen že vám automaticky vylepší náladu a vyvolají radost z nového ročního období, ale jako bonus v nich budete vypadat neskonale romanticky. Košile z příjemného bavlněného materiálu vám navíc zajistí maximální pohodlí. Tak tedy, dámy, nechte se hýčkat květinami na každém svém kroku!

Zaostřeno na pulovry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje několik typů svršků, které by neměly v šatníku žádné ženy chybět. Mohli bychom je nazvat jakousi módní nutností. Mezi ně bezpochyby patří i pulovry. Jen v málokterém kousku oblečení se snoubí pohodlnost s elegancí a sportovní styl se sexy lookem jako právě v pulovrech. Co byste řekla na tento bavlněný úplet se vzdušným vzorem a kontrastními lemy? Sladíte-li ho se zajímavými doplňky, budete vypadat zkrátka perfektně. Pulovr je pro vás připraven hned v několika barevných provedeních.

Další články

Načítám