Hlavní obsah
Článek

Jednadvacetiletá zpěvačka Tereza Aster Vágnerová je další kráskou, kterou budeme mít možnost vidět v legendárním muzikálu Fantom opery. Na muzikálových pódiích není dcera muzikanta Karla Vágnera žádným nováčkem, bude ji ale čekat tříměsíční tvrdá taneční dřina.

Tereza se poprvé na prknech, co znamenají svět, objevila už ve čtyřech letech, kdy si zahrála malou Cosettu v Bídnících, také v produkci Františka Janečka (79). Na prkna divadla GoJa Music Hall se vrátila v muzikálu Děti ráje, který v březnu končí po stovkách vyprodaných představení.

A mezi představeními si odskočila na konkurz, který zde Janeček pořádal na muzikál Fantom opery, který se tady bude uvádět od 13. září a lístky jsou už nyní v prodeji. "Tereza sice chodí s mým synem Filipem, ale o protekci si u mne může nechat jen zdát. Všechny účinkující jsem si musel nechat schválit od londýnské produkce, kdyby neuspěla tam, tak má smůlu," řekl Super.cz Janeček.

Tereza získala roli nejlepší kamarádky hlavní hrdinky Christine, bude hrát baletku Meg. A právě proto bude muset absolvovat tříměsíční tvrdý dril, aby se v baletních špičkách cítila jako doma. A jak vidíte na snímcích, už to začalo.

Reklama

Další články

Načítám