Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Bisek (26) má pověst namyšleného frajírka, co se mu ale nedávno přihodilo, to by mu nepřál ani největší nepřítel. Tedy vlastně až na jednoho.

Bisek, který na sebe upozornil v prvním ročníku Hlasu Česko Slovenska, byl před časem fyzicky napaden svým sousedem, se kterým zpěvákova rodina ve Františkových Lázních prý vede delší dobu soudní spor.

„Rodiče se s ním přou o pozemek, na kterém nám stojí jeho terasa a zasahuje nám do našeho pozemku," říká David a dále uvádí: „Jsem spouštěcí faktor. Jednou jsem šel kolem jeho domu a po slovním vulgárním napadení na mě vyběhl s dřevěnou tyčí. Ještě že mi přišel táta pomoct, bůh ví, jak by to dopadlo," vzpomíná na nepříjemný zážitek Bisek. Po incidentu na místo dorazila hlídka policie, která případ dále vyšetřuje. „Soused tvrdí, že jsem ho údajně napadl já, samozřejmě v zoufalé situaci musí vše obrátit," říká zpěvák.

Přestože od inkriminovaného napadení uběhla už delší doba, David stále trpí zdravotními obtížemi. Kvůli bolestem musí stále nosit krční límec a situace se nelepší. „Mám poraněnou krční páteř a i po delší době trpím bolestmi hlavy a často mě přepadá pocit na zvracení, je to vážně nepříjemné. Ten límec mi vůbec nepomáhá, naopak mi to přijde horší," říká.

Aktuální stav Davida je, zdá se, velmi klíčový. Policie doposud řešila věc jako přestupek, pokud se objeví trvalé následky, bude věc klasifikována jako trestný čin.

Reklama

Další články

Načítám