Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novomanželé Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Plekanec (41) se na páteční svatební hostině dlouho neohřáli. Neproběhl ani svatební mejdan, který se den předtím dopřáli Alena Šeredová a Gigi Buffon. Už ve čtyři dpoledne byl pár převlečen do sportovního a jel na návštěvvu k Plekancovu kamarádovi, hokejistovi Františkovi Kaberlemu. Pak nasedli do vozu a odjeli z Prahy.

Podle informací deníku Blesk ovšem nikoli na romantické líbánky. Plekancovi vystoupili v po sedmé večer u karlovarského hotelu Pupp. Tam stojí luxusní apartmá včetně tři sta padesáti korun za parkovné zhruba osm tisíc korun na noc. Tím, že zvolili pro svatební noc právě tohle místo, spojili příjemné s užitečným.

Již dnes večer totiž splní Lucie Vondráčková svoji první povinnost jako hokejová manželka. Svého muže bude doprovázet na slavnostní večer, kde se předávjí ceny Zlatá hokejka. Ten se tradičně odehrává právě v Kralových Varech.

Reklama

Další články

Načítám