Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už dva týdny, co Popeleční středou oficiálně skončila plesová sezóna. Během té letošní jsme byli svědky několika pořádných karambolů, rozhodně můžeme ale s klidným svědomím i chválit.

Podle očekávání největší parádu předvedly dámy na nejvýznamnějším plese, a to na pražském Plese v Opeře. Zde se stala bezkonkurenčně největší hvězdou Andrea Verešová. Ta předvedla v šatech od Jany Pištejové přesně to, co si taková akce zaslouží - opulentní velkou večerní vyšperkovanou do nejmenších detailů. Umírněnější, ale stále velmi efektní model předvedla stejný večer také Tereza Chlebovská (33) a futurističtější verzi plesovek oblékla také její kolegyně Renata Langmannová (37).

Na II. Reprezentačním plese Europe Easy Energy zase uchvacovala v šatech temně modrého tylu Gábina Partyšová (45). Moderátorka v modelu od Taťány Kovaříkové obstojně konkurovala nejkrásnější ženě planety Táně Kuchařové (36), která si pro tuto příležitost výjimečně neoblékla šaty od své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, ale sáhla po modelu z konfekce Karen Millen.

Reklama

Další články

Načítám