Hlavní obsah
Článek

Každý z nich má své soukromí, které si chrání, ale včera ho nedokázali „ukočírovat“. Herečka Ivana Jirešová (47) a její kolega z branže Zdeněk Podhůrský (55) spolu strávili skoro dvě hodiny v posteli. A byť se tomu tak stalo jen v divadle, pořádně to mezi nimi jiskřilo.

„Ivana je skvělá parťačka a to představení si opravdu užíváme. Je to zábava pro diváky i pro nás. A být s Ivanou v posteli, to se hned tak někomu nepoštěstí,“ se smíchem uvedl Podhůrský, který se společně s Jirešovou neváhal svléknout na propagační plakáty.

Svůdná scéna, ve které se Podhůrský vrhá na polonahou Jirešovou, se odehrávala v novince Vlastimila Venclíka, autora a režiséra absurdní komedie Hledání ztraceného ráje.

„Napsal jsem tuhle hru zhruba před deseti lety. Nejdříve to byla spíš scénka o dvou mladých lidech, pak jsem přidal pokračování jejich známosti po dvaceti, čtyřiceti a šedesáti letech a na světě byl divadelní scénář. A aby to nebylo tak jednoduché, obrátil jsem časový sled, takže začínáme, když oběma hlavním hrdinům je osmdesát a vracíme se zpět po dvaceti letech,“ vysvětlil autor a režisér. Oba herci se tak na sebe vrhají i v prošedivělých parukách.

Podhůrského laškování s Jirešovou bedlivě sledovala v hledišti jeho partnerka Ilona. „Je to příjemné představení, bavila jsem se a chcete-li se zeptat, zda nežárlím, tak určitě ne. Je to přece komedie,“ nechala se slyšet Ilona, ale jak jsme po premiérové párty zjistili, musel Zdeněk přeci jen leccos vysvětlovat.

A aby si partnerku udobřil úplně, jako gentleman jí na párty po premiéře připálil její oblíbený doutník.

Reklama

Další články

Načítám