Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografka Sára Saudková a Samuel Saudek, syn věhlasného fotografa Jana Saudka se letos v lednu po třinácti letech rozešli. Pár spolu vychovával čtyři děti - Sáru, Samuela, Jana a Oskara. Kvůli Samuelovi se před lety Sára rozešla právě s jeho otcem. Od té doby byly jejich vztahy na ostří nože.

Podle našich informací byla důvodem rozchodu nová láska. To v lednu potvrdila i sama fotografka. "Ano, už nejsem současnou Samovou partnerkou, ale vycházíme spolu velmi dobře a přátelsky," řekla začátkem ledna Saudková.

Nyní přišel velký návrat a Saudková se Saudkem jsou zase spolu. "Žádný rozchod se nekoná. Samuel je akorát vedle mě, chcete ho k telefonu? U nás žádnou kauzu nyní nenajdete, ta je potřeba hledat jinde," upřesnila pro Super.cz Saudková.

A jaký je podle ní recept na stabilní vztah? "Neprozraďte na sebe vše. Zůstaňte záhadná, i když spolu žijete dlouhá léta. A chovejte se k partnerovi jako k milenci, kumpánovi, příteli. Ne jako k manželovi. Buďte si vzácní. To se nám se Samem daří znamenitě. S tolika dětmi je to zázrak, když se nám podaří být chvíli spolu sami a neusnout," řekla Saudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám