Hlavní obsah
Článek

Nedávno udělala díru do světa s pološíleným videoklipem s Bohušem Matušem, v němž nebohému zpěvákovi kmitala před poklopcem rukou tak, až z toho byly sexuální pomluvy. Teď na nás zase útočí dalším videem plným polonahých lidí! Marie Pojkarová (68), která miluje vytváření ulítlých hudebních videí, pustila do světa klip k písni Děti z Pirea. A je to opravdu zážitek – ostatně sami se podívejte!

„Klip jsme natáčeli v Indii, kde jsme byli na konci roku na dovolené. Účinkuje tam celá moje rodina. Přítel i dcera Petra se synem Krasoněm. Na to, že to bylo točené na pár let starý foťák, to vypadá dobře. Ten klip se mi líbí mnohem víc než ten s Bohušem. A to jsme na rozdíl od tamté produkce, která ho točila, úplní amatéři. Hodně se na tom materiálu ale vyřádil střihač, který odvedl perfektní práci,“ sdělila nám Marie, která se před kamerou producíruje jen v plavkách a stydlivost neprokázal ani její druh Jirka, který se pyšní mocným pivním břichem.

„Jen mě mrzí, že jsme s sebou nevzali Bohuše Matuše. Když teď vidím, jaké má video s ním úspěch, tak mě to trápí ještě víc,“ hází kritiku předchozího svého dílka za hlavu se smíchem zpěvačka. A pak ještě přitvrdí.

„Potvrzuji, že při výrobě tohoto nového klipu nezemřelo žádné zvíře a ani jsem tentokrát nikomu nesahala do rozkroku,“ dodala v narážce na svůj předchozí počin věčně rozesmátá umělkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám