Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tuto sobotu bude zvolena desátá Česká Miss, a tak mají kandidátky na tento titul pořádně napilno. Všech deset finalistek ze všech koutů republiky dorazilo na konci minulého týdne do Prahy a jako jednu z prvních povinností je čekalo nacvičování úvodního tance.

Přímo na místě činu v Hudebním divadle Karlín, kde se v sobotu rozhodne o vítězce, holky trénovaly choreografii s profesionálními tanečníky a choreografkou Ivanou Malou. „Děvčata jsou velmi šikovná a učí se rychle. Ještě jsme snad neměli v ročníku tak pohybově nadané holky," nechala se slyšet PR manažerka České Miss Tereza Typoltová.

Přímo v divadle na finalistky čekala kostýmní výtvarnice finálového večera Zuzana Straková, aby s týmem kostymérek upravily všem dívkám šaty a kostýmy. Samotné taneční číslo je letos natolik odvážné a holky při tanci divoce vyhazují nohy do vzduchu jako tanečnice z Moulin Rouge, že  kostymérka má co dělat, aby nevykouklo to, co vykouknout nesmí.

Reklama

Další články

Načítám