Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přesně takového výsledku dosahují naši zákazníci s přípravkem GMN komplex, který si oblíbila například herečka Gwyneth Paltrow, jejíž nádherná postava je důkazem, že to opravdu funguje. Nezapomeňte také na důležitou detoxikaci během diety a potlačení pocitu hladu, což vám pomůže vyhrát bitvu nad kily navíc. Přinášíme vám i další přírodní tipy pro krásnou pleť, která dostala přes zimu zabrat.

GMN je malý zázrak na hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. U nás je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex a dvouměsíční kúra je nyní za zvýhodněnou cenu 599 Kč.

O vaši pleť a vlasy se postarají za studena lisované oleje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ze všech známých olejů na světě je Inca inchi nejbohatší na omega 3 mastné kyseliny. Je naprosto skvělý pro buněčnou regeneraci svrchní vrstvy pokožky, která je velmi důležitá, protože tvoří vodotěsný obal kolem celého těla a jejím narušením se vystavujeme nepříznivým vlivům prostředí. Koupit ho můžete za akční cenu 299 Kč.

Balíček pleťových masek se postará o vaši pleť během pracovního týdne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše pleť dostává během pracovního týdne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, prašné prostředí, smog a další faktory. Málokdo má kvůli pracovnímu shonu čas přemýšlet o různých druzích krémů a také často chybí odborné znalosti. Z toho důvodu jsme pro vás sestavili unikátní týdenní set pleťových masek, které se postarají o vše od výživy až po její ochranu. Jediná vaše starost tak bude jejich správná aplikace. Balíček pleťových masek na každý pracovní den můžete koupit za akčních 159 Kč!

Chraňte svůj zrak před šedým zákalem a dalšími nemocemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oči jsou díky působení ultrafialového záření ohroženy působením volných radikálů. Lutein jako antioxidant patří do stejné rodiny prospěšných látek jako betakaroten. Díky tomu, že se po vstřebání do těla váže na dvě místa v očích, hraje významnou roli v jejich ochraně. Funguje jako účinná prevence šedého zákalu a snižuje jeho riziko až o 66 %. Nechrání ale jen zrak, ale i další orgány a podporuje proces látkové přeměny. Můžete ho koupit za 299 Kč!

Spalujte tuky chytře a detoxikujte organismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jdete na dietu správně, kila jdou dolů tak, jak mají. Chytrá dieta ale donutí tělo spálit více tuku a tím pádem být štíhlejší ještě rychleji. Extrakt z plodu africké rostliny Garcinia Cambogia se pro tento účel používá už staletí. Díky hydroxicitrónové kyselině brání syntéze tuků z glukózy. Také byla v historii často užívána k potlačení pocitu hladu, což je při dietě vítaný efekt. Extrakt v podobě kapslí můžete koupit za 199 Kč.

Další články

Načítám