Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Němcová (52) patří mezi naše nejúspěšnější modelky známé i v zahraničí, proto nás zajímalo, zda existují kousky, které by si na sebe neoblékla ani na mole. A jednu věc jsme našli. "Ponožky v lodičkách. Momentálně je to sice módní trend, ale ráda se bez něj obejdu," svěřila Pavlína.

"Jednak to není ani moc hezké a na druhou stranu už mám i tak dost velkou nohu, nosím čtyřicítky, a když bych si vzala ponožky, musela bych je mít ještě o číslo větší, a to už by nebyly lodičky, ale lodě," smála se.

Zabrousili jsme i do historie a zajímalo nás, jaké období by Pavlíně vyhovovalo, co se módy týče. Okamžitě došlo k zavržení staré Kréty, kde ženy nosily šaty s odhalenými ňadry, i dalšího extrému, korzetů, do nichž se ženy nechávaly stahovat ve středověku.

"Asi bych dala přednost antice, konkrétně antickému Řecku, kdy se nosily pohodlné hedvábné řízy," míní Pavlína. Podotkli jsme ovšem, že tehdy asi trvalo nejdéle obouvání bot. Mívaly totiž velice dlouhé tkaničky, které se zavazovaly kolem lýtek až ke kolenům.

"Ale zase bylo sexy si takové boty zouvat," smála se Pavlína při představě antického striptýzu, kdy se pro změnu dámy zřejmě neobtěžovaly s nošením spodního prádla. "Ale to opravdu nevím přesně, historickou módu jsem do podrobností nestudovala," přiznala Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám