Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Enrique Iglesias opět hovořil o sexu. Britskému magazínu Now prozradil, že často souloží pod vlivem alkoholu. Partner tenistky Anny Kurnikovové však přiznal, že nemůže být opilý moc, pak má prý potíže s erekcí a k žádnému sexu nedojde.

„Sex může být syrový, nezralý a zábavný, nebo to může být víc milování plné lásky,“ kategorizovala španělská popová hvězda různé druhy sexu.

Na otázku, jaký sex má rád, osmatřicetiletý Enrique odpověděl: „Ach, ten bláznivý, ale záleží to na tom, jak jsem opilý, nebo zda jsem opilý, či nikoli. Když jsem příliš opilý, tak pak není žádný sex vůbec.“

Iglesias také odmítá, že by byl sukničkářem. „Je se mnou zábava, ale nikdy jsem nebyl ten typ, co spí se všemi kolem. Nikdy jsem nikoho nesoudil podle toho, kolik má sexu. Když má chlap sex se spoustou žen, pak je to borec, ale holky jsou dě*ky, to není férové. Bohužel chlapi mají v genech tendenci posuzovat holky podle toho, s kolika chlapy se vyspaly, ale nemůžete nikoho soudit jen podle toho,“ dodal Enrique.

Reklama

Další články

Načítám