Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Melanie Chisholm, známější jako Mel C, se proslavila díky kapele Spice Girls, v níž vystupovala. Dnes má sólovou kariéru, v níž slaví úspěchy a dokonce je na třetím místě jako spoluautorka singlů ve Velké Británii, hned po Paulu McCartneyem a Johnu Lennonovi. "Za můj úspěch ale mohou v první řadě Spice Girls," řekla Super.cz skromně zpěvačka.

Do Česka přijela podpořit slovenského zpěváka žijícího v Praze a pracujícího v Londýně Petera Aristoneho, s níž nazpívala duet Cool As You a natočila k němu i videoklip. "Dal nás dohromady můj producent, a když jsem slyšela píseň, o kterou šlo, s radostí jsem do spolupráce šla a chci ho podpořit i v rámci propagace," slíbila Mel.

Ač je zpěvačce čtyřicet a zpěvák je o deset let mladší, v klipu vypadají jako vrstevníci. "Je za tím ale spousta dřiny, abych takhle vypadala. Zdravě jím a hodně cvičím," přiznala zpěvačka, která kdysi trpěla i poruchou příjmu potravy a od té doby se snaží o zdravou životosprávu.

"Před třemi roky jsem začala s triatlonem, takže hodně plavu, jezdím na kole, běhám. Taky dělám jógu. Vlastně teď sportuji nejvíc v životě," popsala zpěvačka, jíž se říkávalo Sporty Spice, a maminka pětileté dcery.

"Být rodičem je pro mne ta nejtěžší věc na světě. Dcera je naštěstí moc hodná a mám velkou podporu od rodiny a přátel. Snažím se být co nejméně mimo domov, protože se mi po ní moc stýská," přiznala.

Prahu Mel C navštívila již podruhé, poprvé před šestnácti lety se Spice Girls. "Jsem tu jen na dva dny, mám hlavně pracovní povinnosti, ale stihla jsem si prohlédnout aspoň chrám svatého Víta, ostatní památky jsem viděla jen z auta," připustila.

My se s ní sešli v pražském klubu Hard Rock Café, kde ji čekal koncert právě s Peterem Aristonem a kromě povídání nám ukázala také svá tetování, tedy aspoň na místech, která byla vzhledem k oblečení vidět. Podívat se na ně můžete v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám