Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Taťána Kovaříková patří v Česku mezi nejuznávanější a tak se jako jediná Češka dostala se svojí kolekcí na přehlídku Rock and Pop for Fashion. "Byla jsem samozřejmě potěšená, že mne oslovila. Prezentovala jsem tady kolekci jaro léto, kterou jsem dosud na veřejnosti nepředvedla," pochlubila se Táňa.

"Částečně jsem se ve tvorbě akci přizpůsobila, víc jsem se inspirovala právě muzikou," dodala. Nás zajímalo, zda by si své modely také oblékla. "Určitě, pokud by mi to figura dovolila. Vždycky, když navrhuji, musím mít pocit, že bych to oblečení sama nosila. A když ho nemám, nechám to být a model ani nedokončím," přiznala.

S postavou ale už Táňa problém nemá. Pořádně zhubla, a to od doby, kdy má nového partnera, o deset let mladšího pojišťovacího agenta Davida. "Mám dole už deset kilo, jsou to asi tři konfekční velikosti, ale protože se oblékám u sebe, tak to takhle nevnímám. Pravda ale je, že jsem si musela řadu věcí zúžit a také pořídit nové kousky," svěřila se Kovaříková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám