Hlavní obsah
Článek

Dominiku Kadlčkovou jsme před lety jako mladinkou dívku vídávali v seriálu Ulice. Poslední roky se ale věnuje jen modelingu, a to zejména v zahraničí. A také na Slovensku, kde momentálně žije se svým přítelem. Nyní udělala výjimku a objevila se v Praze. A zejména mužské diváky hodně potěšila. Na mole se totiž ukázala v podstatě nahoře bez - jen v úplně průhledném topu.

"Je pravda, že v Česku moc nepředvádím, i když sem jezdím kvůli reklamám. Ale o tohle jsem opravdu stála. Rock and Pop for Fashion není typická lokální akce, ale má punc světovosti a obdivuji organizátory, hlavně Mário Sečkára, jak to zvládli," řekla nám Dominika.

Modelky nebyly oslovovány, ale konal se přísný výběr. "Šla jsem klasicky přes casting, myslím, že my holky jsme byly všechny na stejné úrovni, nikdo nevyčníval," míní skromně Dominika. Už svým modelem totiž vyčnívala dost.

"Paradoxně jsem se právě v tomhle ze tří, co jsem měla na sobě, cítila nejlépe. Nikdo si ho nechtěl obléknout, ale někdo to prostě udělat musel. Samozřejmě na veřejnost bych se takhle neoblékla, ale užila jsem si, že tady můžu," smála se.

"Když se podíváte na editorialy v lepších módních magazínech, tak vidíte, že občas něco vykoukne. Občas prostě je něco průsvitné, ale tohle je moje práce. Ovšem co se nahoty týká, mám svoje hranice," uzavřela krásná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám