Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co práskala na Leoše Mareše (47), nebylo o modelce Lucii Petriškové moc slyšet. V Česku se objevovala jen sporadicky, dva a půl roku žila v Itálii. Teď jsme ji opět potkali na módním mole a zajímalo nás, jak na to období před lety vzpomíná, zda si stihla s Leošem vyříkat, že o jejich poměru tehdy promluvila.

"Nepotkali jsme se, a vůbec bych se nechtěla vracet. Co bylo, to bylo a chybami se člověk učí. Vlastně jsem z Česka utíkala i z toho důvodu a doufala jsem, že se na to zapomnělo. Dneska mi to ale bylo opět několikrát připomenuto. Ale nenadělám nic, je to minulost, která se nedá změnit," řekla Super.cz půvabná brunetka.

Lucka je momentálně spokojená v práci i v soukromí. "V září mi začal koloběh přehlídek v Čechách, a to pro hodně známé značky, po Novém roce byla Paříž. Nestěžuji si. Možná mám teď nejlepší období za těch devět let, co se modelingu věnuji," míní.

Má i nového přítele, ten, s nímž odjížděla do Itálie, už je minulostí. "Poznali jsme se při sportu, oba děláme wakeboarding. Živí se jako fotograf a jeho rodina má rodinnou firmu," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám