Hlavní obsah
Článek

Posledních pár dní strávila Charlize Theron (38) téměř výhradně v plavkách. Po letech si totiž opět vyzkoušela profesi, se kterou se začínala prosazovat před neuvěřitelnými 22 lety. V Miami tak s Mariem Testinem vytvořila set snímků na pláži, v moři, ale i na jet ski či při paddleboardingu. Oscarová herečka a partnerka Seana Penna dokázala, že i v osmatřiceti má na to, aby s grácií pózovala jako supermodelka.

Charlize jako šestnáctiletá podepsala modelingový kontrakt a odstěhovala se s matkou z Johanesburgu do Milána. Poté následoval už New York a pak ještě Florida, než se v devatenácti odhodlala odletět jednosměrnou letenkou do Los Angeles se snem uspět u filmu.

Začátky byly krušné a Theron na dálku musela podporovat její matka. Jednou si chtěla nechat proplatit šek, který jí matka poslala, jenže zaměstnanec banky žádost zamítl. Theron se šíleně rozčílila a ztropila parádní scénu. Když ji uviděl hledač talentů John Crosby, nabídl jí nejen svou zlatou kartu, ale hlavně si ji vzal pod svá ochranná křídla a stal se jejím manažerem. A takhle se zrodila hvězda jménem Charlize Theron...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám