Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dá se tenhle kousíček materiálu vůbec ještě nazývat bikinami? Podle Coco Austin (45) určitě, jelikož k této sdílené selfie ještě připsala komentář: „Jsem zcela připravena na léto! Tahle zima mě už štve!“ Kam v nich hodlá vyrazit?

Docela chápeme, že se blonďatá exhibicionistka s tímhle tělem těší, až odloží svršky. Posiluje totiž denně, a to buď ve fitcentru, nebo i doma s nafukovacím gymnastickým míčem. Na některé její triky na pevné bříško se podívejte ve fotogalerii. Na čem si ale nejvíc zakládá, je její pozadí a boky. Na rozdíl od všech ostatních si je na svých promo plakátech tu a tam nechá ještě zvětšit!

Množství titěrných bikin, ve kterých se za poslední roky Coco nafotila na sociální sítě, by možná vydaly na složité počty. Nespornou výhodou je však jejich mimořádná skladnost. Modelčin manžel rapper Ice -T tak dopadl asi nejlépe, jak mohl... Nejen, že například posedlost luxusními botičkami či kabelkami vyjde o poznání dráž, ale rozhodně to není tak oku lahodící. Pokud mu totiž o jednadvacet let mladší žena v něčem takovém doma i vaří večeře, mají mu ostatní pánové co závidět...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám