Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už Brigitte Bardot kdysi prohlásila: „Svět je malý, jednou se všichni sejdou v posteli!“ A zdá se, že ona postel bude ta u Lindsay Lohan (37)...

Nedávno jsme vás informovali, že magazín In Touch uveřejnil seznam milenců, který vlastnoručně sepsala Lindsay. Obsahuje celkem šestatřicet jmen slavným mužů, se kterými údajně minimálně jednou spala. Že herečka není žádná jeptiška a zkušeností má požehnaně se sexem s oběma pohlavími, ví každý, ale nejde opět pouze o nějaký trik na média? Své milence totiž měla Lindsay sepsat pro pobavení svých přátel v hotelu už loni v lednu. Je ale zvláštní, že zmiňovaní muži ze seznamu se ‚nařčení‘ nezačali vehementně bránit... Ještě zvláštnější však je, že šest jmen magazín před otištěním rozmazal!

Kromě jmen, která jsme zmiňovali už minule (Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Garrett Hedlund, Heath Ledger) nyní známe i zbytek pánů z listu o třech sloupcích po dvanácti jménech. Například úplně první pozici si vysloužil partner Mily Kunis a exmanžel Demi Moore Ashton Kutcher. Druhá je zamazaná a na třetí je uveden herec Ryan Phillippe.

Další místa pak zaujímají Stavros Niarchos z rodiny řeckých miliardářů, anglický ragbista Danny Cipriani či herec a filmový producent Benicio Del Toro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám