Hlavní obsah
Článek

Jak se během několika měsíců může idylický život zbořit jako domeček z karet? Jeden příklad za všechny můžeme najít i v Hollywoodu. Tori Spelling (40) se narodila do jedné z nejbohatších amerických rodin a měla vše snad ještě dřív, než na to stačila pomyslet. Dnes nemá peníze ani manžela. Ten podstupuje léčení ze sexuální závislosti a ona zůstala na všechny jejich děti doma sama.

Nevěrný partner v léčebně, čtyři potomci a dům na krku, stres, únava, finanční tíseň, strach z nejisté budoucnosti i mediální humbuk kolem celé aféry - to vše je na jednoho člověka až příliš.

Není divu, že všechny životní strasti se začaly podepisovat na hereččině postavě. Tori byla minulý týden přistižena během cesty na pracovní schůzku a fotografům ochotně zapózovala. Bezvadně upravené představitelce Donny ze seriálu Beverly Hills 90210, který produkoval její slavný otec Aaron Spelling, to v obličeji náramně slušelo, ale šaty, které obepínaly tělo, naplno odhalily, jak moc hubená Tori ve skutečnosti je. Doufejme, že toto krušné období bude mít co nejdříve za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám