Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jednou za čas se člověk zamyslí nad místem, kde žije, a popadne ho touha něco změnit. Nezřídka člověk pocítí nával energie ke změně na jaře, kdy začíná být hodně světla a v bytě je najednou vidět každá nedokonalost. Nemusíte hned vybourávat příčky, někdy stačí jen vymalovat a vhodně umístit originální předměty podtrhující vaši osobnost. Tento týden pro vás proto máme 40% slevu na dekorace!

Vytvořte pomocí zrcadel zdání otevřeného prostoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedna z nejkrásnějších dekorací v interiéru je světlo a prostor. Někteří lidé jdou až tak daleko, že se zrcadla stala dominantní dekorací v jejich interiérech, protože dokážou vytvořit iluzi mnohem většího prostoru a tím nám dát pocit pohody a dostatku místa pro život. Z malé předsíně se najednou stane větší a dříve tmavý kout dostane úplně nový rozměr. Originální zrcadlo neobvyklého tvaru elegantně doplní každý moderní prostor.

Místo spousty doplňků zkuste jeden originální

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malé dekorace rozeseté po bytě mají často velmi silný citový význam pro jejich majitele, ale jejich estetická hodnota se mu zdaleka nevyrovná. Ne, neříkáme abyste své oblíbené poklady vyhodili, jen je lepší soustředit je na jedno místo a udělat si svou vitrínu plnou vzpomínek. Byt se najednou bude zdát více svěží a jedna neobvyklá dekorace v něm krásně vynikne. Například stříbrná socha Buddhy, která dohlédne na klid ve vašem příbytku. Přesně takto dělají interiéry přední designéři - jednoduše.

Dejte obývacímu pokoji dominantu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Momentálně letí velké doplňky, které kombinují různé materiály. Umělecká dekorace inspirovaná východní filozofií ztělesňuje rovnováhu a klid v rozbouřených vodách života. Hodí se jak pro moderní minimalistické interiéry, tak pro útulně zabydlená místa plná klidu a pohody. Vaši hosté se vás zaručené budou ptát, odkud dílo máte a každý si v něm určitě najde spoustu vlastních významů.

Vyměňte staré zrcadlo za nové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavní úlohou zrcadla je určitě to, aby se člověk mohl zkontrolovat před odchodem z domu a vypadal co nejlépe. Je ale potřeba myslet na to, aby vypadalo dobře i zrcadlo samo. Plastové rámy a velkoprůmyslová výroba příliš krásy nedělají. Kulaté zrcadlo s nádherným stříbrným rámem se bude vyjímat v každé předsíni a vás před odchodem potěší každý pohled do něj.

Koupelna si také zaslouží vaši pozornost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé často při zařizování interiéru zanedbávají koupelnu, přitom je to jedna z místností, kterou vaši hosté zpravidla navštíví. Současně je velmi málo úprav, kterými můžete dodat koupelně šmrnc a originalitu. Jednou z nich je právě silný designový prvek, kterým může být například obrovské zrcadlo s vlnkami evokujícími vodu a nespoutanost. V koupelně trávíte denně spoustu času a toto krásné zrcadlo zajistí, že bude vždy příjemný.

Další články

Načítám