Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Jakuba Prachaře (40) se vedle manželky Agáty stává pořádný módeman. A kvůli tomu, aby jí neudělal ostudu, musí docela trpět. Všichni jsme jistě zaznamenali teploty, které se místo jarních blíží spíš k letním hodnotám. Prachař ale přišel na křest DVD filmu Křídla Vánoc, v němž hrál, nabalený jako pumpa.

Jako první nás v davu zaujal tím, že si ve dvaceti stupních nasadil pletenou čepici. To se dá vysvětlit jedině tím, že propaguje společný kšeft s manželkou. Takové pokrývky hlavy totiž prodávají přes internet. Ale proč si oblékl i kabát, už je opravdu záhadou.

Největším módním výkřikem ovšem byly jeho zlaté tenisky. Ty nejsou zrovna levné, vyjdou zhruba na deset tisíc korun. Na to, že by ale málo vydělával, si naštěstí Kuba stěžovat nemůže, takže si podobné výstřelky může dovolit. Kromě zmíněného filmu natočil i další, 10 pravidel jak sbalit holku, který měl premiéru tento týden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám