Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadžánrová umělkyně, tak by se dala označit Vladivojna La Chia, která působí jako textařka, zpěvačka a skladatelka. Skládá také hudbu pro film a divadlo a je i úspěšnou malířkou, vždyť také promovala v uměleckém oboru na Ostravské univerzitě. Ke svým aktivitám přidala další, a to hodně kontroverzní.

V těchto dnech Vladivojna vypustila na svět píseň věnovanou erotické novele, kterou právě dokončuje a která by měla vyjít koncem května. Skladba i kniha nesou stejný název Tajemství (s)prostěradel. Součástí nové knihy budou její ilustrace a také stejnojmenný soundtrack, na němž najdeme i píseň, ke které právě dokončila videoklip.

Erotická novela Tajemství (s)prostěradel je o dvou výjimečných a moderních ženách ze současnosti, více nám autorka nechtěla prozradit: "Vždycky mě bavilo psát básně a povídky – a právě z jedné takové eroticky laděné povídky se nakonec vyloupla tahle silně erotická novela, která někoho může možná svou otevřeností a detailními sexuálními popisy pohoršit," svěřila Vladivojna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám