Hlavní obsah
Článek

Už to mohlo vypadat tak, že po operaci zubů (a bůhví, po čem všem, o čem se veřejně neví) se Iveta Bartošová (†48) opět ve velkém lesku, stejně jako loni na podzim, vrátí v úterý na koncertní pódia. Jenže ouha! Koncert v Ostravě, kam měla namířeno, pořadatelé museli zrušit. „Byl malý zájem o lístky,“ vysvětlují organizátoři!

Zdá se, že Iveta by musela naplánovat turné, na němž by místo svých starých hitovek musela vyprávět o svých alkoholických excesech a o kamarádství se Zdeňkem Macurou, aby její návštěva různých krajů republiky zaujala víc než pár desítek lidí na diskotéce.

„Pro malý zájem diváků se překládá koncert Ivety Bartošové z původního 25. března na 15. května 2014,“ uvedl Dům kultury města Ostravy na svých stránkách.

Tohle město je pro Ivetu už dlouhodobě prokleté. Už před pár lety tu otvírala comebackové turné. Aby měla vůbec pocit žádané zpěvačky, její tým tehdy potají nakoupil vstupenky a rozdával je lidem na ulici. I tak byl z větší části sál prázdný. Táhne zkrátka její pohnutý příběh, zpěv už o dost méně.

Tentokrát to vypadá tak, že do května bude muset všech asi devět členů jejího fanklubu mohutně šetřit, aby pak nějaké ty lupeny mohli také rozdat. Zatím je k dispozici půlka lístků, což ale neznamená, že druhá je prodaná. Kdo ví, kolik si jich Ivetin tým vyžádal pro své potřeby v předních řadách…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám