Hlavní obsah
Článek

O tom, že největší světové hvězdy šoubyznysu mají dvojníky, kteří je mají nahradit na akcích, na něž se jim nechce, se vyprávějí hotové legendy. Říkalo se to o Michaelu Jacksonovi, ale nejen o něm. A něco podobného prý podle našich informací používá Michal David. Ten má zase asi hafo kšeftů, takže dal povolení lidem, aby jezdili na koncerty s jeho jménem!

Asi je to kvůli práci s výběrem nových talentů v Hlasu Česko Slovenska, každopádně David má práce nad hlavu, a tak udělil certifikát jedné kapele, která má jeho jméno ve svém názvu, aby vystupovala s jeho dovolením, kde se jí zachce. Jediný jeho autorizovaný revival Kroky Michala Davida si teď kupodivu vyžádala i ambasáda v Dubaji. Originál zkrátka neměl čas.

„Jde o koncert pro krajany na česko-slovenském plese,“ prozradil nám kytarista a zpěvák kapely David Laštovka, který s kolegy a nádhernými kolegyněmi dostal od hitmakera oficiální posvěcení. A od té doby mají snad stejně vystoupení jako jejich vzor, jehož písničky v novém aranžmá hrají.

A nejen u nás. „Na Slovensku jsme jako doma, hráli jsme ale i v Chorvatsku nebo v rakouském Badenu,“ vypočítává hudebník. Kapelka, která v posledním Slavíkovi překvapivě skončila už na třiadvacátém místě, dokonce vydává cédéčko s dvaceti největšími hity.

Reklama

Další články

Načítám