Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Pohlreich se díky své televizní show stal nejznámějším českým kuchařem a postrachem domácích restaurací. Teď se rozhodl, že v nejlepším by se mělo přestat.

Prostořeký kuchař se stal televizní celebritou a jeho trefné poznámky na adresu nekvalitních pokrmů často zlidověly. Po několika sériích pořadu Ano, šéfe! ovšem dospěl do fáze, kdy už nemá diváky čím překvapit. Známý kritik nešvarů českých restaurací se už na obrazovce jen tak neobjeví a jeho příznivci si budou muset vystačit s reprízami už odvysílaných dílů gastronomické reality show.

„Já už do té kuchyně nepatřím, když jdu letos do důchodu. Čas nezastavíš. Za ty roky jsem už trošku opotřebovanej a ojetej. Jde o únavu materiálu, ten software ještě jakžtakž funguje, ale hardware je blbej,“ přiznal smířlivě Pohlreich v Limuzíně, která bude dnes večer k vidění na Óčku.

Během pětiletého působení na televizní obrazovce už Zdeněk zažil ledacos včetně pneumatik v kuchyni. V současné době nemá žádný televizní projekt v plánu a aktivně nevaří ani ve svých restauracích, kde už se spokojí s rolí dozorce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám