Hlavní obsah
Článek

První jarní den je tady – jste na něj řádně připravena? Vybavte se sexy prádlem, připravte se na lačné mužské pohledy a dopřejte si řádnou dávku sex-appealu. Poradíme vám, v čem budete k nakousnutí!

Sexy jarní tipy v akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás připravil další super akci. Až do neděle 23. 3. pořídíte vybrané jarní kousky se slevou 20 %! Čekají vás nejen podprsenky a kalhotky, ale také erotické prádlo i košilky. Všechny kousky jsou svěží, hravé a sexy – zkrátka jarní. Podívejte se, jaké prádlo v akci pořídíte. A jako bonus pro vás máme i žhavé jarní novinky.

Neotřelost: Jarní trend, který vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní, svůdná a sexy – tak se budete cítit v luxusní podprsence Bonita. Okouzlující saténový vzhled a jemné květinové zdobení vám rozhodně dodá šmrnc. Neotřelá barevná kombinace fialové a béžové je navíc letošní trefou do černého. Pokud chcete celkový dojem dotáhnout k dokonalosti, nezapomeňte si pořídit i ladící kalhotky. Tuto krásku z limitované edice nyní pořídíte s 20% slevou.

Nenechte žádného muže chladným

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč byste nemohla být sexy za všech okolností? V luxusní noční košilce můžete být neodolatelná i ve spánku. Padnoucí střih krásně obepne vaše křivky, ale díky příjemnému materiálu nabídne také maximální komfort. Krajkové zdobení a mašle zdůrazní dekolt a až v tomto modelu vejdete do ložnice, spát asi jen tak nepůjdete... Košilku obdržíte společně s ladícími tanga kalhotkami a do konce týdne navíc s 20% slevou!

Žhavá jarní novinka pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Propracované detaily, svěží vzhled a trendy barvy – to je okouzlující podprsenka Molly z limitované kolekce. Tato žhavá novinka si získá na první pohled nejen zaryté romantičky. Pokud vás příroda obdařila plnými vnadami, můžete jásat. Tento kousek byl speciálně navržen právě pro velká prsa. Nabízí padnoucí střih, nepřekonatelné pohodlí a krásně tvarovaný dekolt. Jak jinak přivítat jaro než v rozkvetlém prádle?

Pohodlná, trendy, sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejžhavější trendy této sezóny? Ornamentální vzory, výrazné barvy a krajka. Košilka Macarene vás uchvátí lichotivým střihem, precizním zpracováním a jemnými detaily. Dopřejte si pohodlí a sex-appeal současně a oblékněte tento sexy kousek. V kolekci Macarene najdete také podprsenku a kalhotky se stejným designem – můžete tak mít celý komplet!

Další články

Načítám