Hlavní obsah
Článek

Na česká pódia vtrhne další muzikál, jehož nejdůležitějším prvkem není zpěv, ale především tanec. V Divadle Kalich se rozhodli popasovat se po Pomádě s další legendou, v níž exceloval na filmovém plátně John Travolta, a to s Horečkou sobotní noci.

I když se bude uvádět až od září, už nyní jsme měli možnost spatřit část kostýmů a nutno říct, že muzikálové zpěvačky v nich budou pořádně sexy. Snad nejodvážnější měla Markéta Procházková, jejíž outfit připomínal spíš druhou kůži. "Musím říct, že se v tomhle kostýmu cítím ještě lépe než v Pomádě," pochvalovala si svůj zlatý top.

To Betka Bartošová, kterou uvidíme v Kalichu poprvé, se v modelu s pořádným dekoltem moc dobře necítila. Ale střih za to nemohl. "Není to moje barva, ale v muzikálu budeme mít většinou světlejší šaty, tak to snad bude jinak fajn," věří Betka, kterou známe z inscenací, kde se moc hýbat nemusela, naposledy z muzikálu Mata Hari.

"Ale tance se nebojím. V Česku jsem sice v muzikálech moc netančila, ale na Slovensku zrovna s Jánem Ďurovčíkem, který tady režíruje, jsem už dvakrát pracovala, tak se těším," uzavřela půvabná Slovenka.

Cudně bude naopak vypadat Michaela Doubravová, kterou známe v mnohem odvážnějších modelech. "Já se v civilu oblékám extrémněji, než jaké jsou moje kostýmy. Tentokrát budu ale jako krásná víla. Ale v Mauglím hraju pannu a třináctiletou holčičku, takže jsou moje role vyrovnané. Oříšek bude ale to, že mám hrát starší holku," dodala.

U pánů zase tak pěkné modely nejsou, ale zaujal nás účes Jana Kříže, který si zahraje Tonyho Maneru, jehož ztvárňoval John Travolta, jemuž jako by s natupírovaným hárem z oka vypadl. "To je práce vlásenkářek, já si nemohl kvůli jiným rolím dovolit nechat si vlasy tak narůst," vysvětlil nám.

Reklama

Další články

Načítám