Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho náručí prošla nejedna půvabná herečka či modelka, ale tentokrát George Clooney zabrouzdal v úplně jiných vodách a ulovil ženu, ve které se mísí nejen krása, ale i inteligence. Hercovou novou přítelkyní se po rozchodu se Stacey Keibler stala vlivná britská advokátka původem z Bejrútu Amal Alamuddin specializující se na mezinárodní právo.

Nejvíce proslula jako obhájkyně kontroverzního spoluzakladatele WikiLeaks Juliana Assange, ale Alamuddin je například i spoluautorkou několika knih a píše také články na téma mezinárodního trestního práva do Oxford University Press.

S šestatřicetiletou brunetkou Clooney absolvoval několik romantických schůzek a večeří a mají za sebou už i první společnou dovolenou. Páreček se v úterý večer vrátil z Tanzanie, kde si užíval safari. Podle magazínu People spolu dokonce trávili několik dní na Seychelách.

Takovou kapacitu si Clooney ještě nenabrnknul. Měl by se ale hodně snažit, aby si takovou ženu zvládl udržet. Oba jeho předešlé vztahy totiž poznamenala hercova pohodlnost...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám