Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamila Nývltová předvedla, že je nejen výbornou zpěvačkou, ale skvěle jí to jde i před objektivem. Poslední dobou se Kamile nabídky na různá focení jen hrnou, a proto se sama rozhodla, že potěší nejenom své fanoušky, ale i samu sebe. Zastihli jsme ji při focení série snímků, na kterých předvedla svou něžnou i divokou stránku.

"Focení bylo velice zábavné, jelikož jsme vystřídali několik outfitů, měnili jsme hodně make-upů, abych byla vidět jak v něžné kráse, tak i v sexy pózách. Fotila jsem ve spodním prádle, což u mne nebývá moc zvykem, ale řekla jsem si proč ne, jsem ještě mladá a mám co ukazovat. Došli jsme i k tomu, že jsem byla úplně svlečená a zakrývala se pouze rukama. Samozřejmě nic vidět není a to, co je, tak je u mne pečlivě uschované a třeba jednou," prozradila Kamila.

Fotografie vznikaly v ateliéru Anety Kupcové, ale podmínky nebyly zcela ideální. "Zrovna v ten den byla i docela zima, takže to nebylo příjemné, fotila jsem skoro nahá a měla jsem úplně mokrou hlavu. Ale myslím si, že fotky jsou nádherné a vzniklo mnoho mých poloh. Tomuto focení bych se v budoucnu znovu nebránila, protože mě to baví, je to příjemný pocit, když se o vás stará tým lidí," dodala Nývltová, která je momentálně zaneprázdněná přípravou nové desky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám