Hlavní obsah
Článek

Po posledním rozloučení veřejnosti s velkou legendou českého herectví Otakarem Brouskem starším (†89) ve vinohradském divadle se v pražském krematoriu Strašnice konal také soukromý obřad pro rodinu a nejbližší přátele. Nechyběla samozřejmě ani bolestí zborcená manželka Luka, která se ze smrti laskavého člověka a báječného herce stále ještě nemůže vzpamatovat!

Luka Rubanovičová (77) je mezi přáteli zesnulého herce hotovou legendou. Všichni svorně hovoří o tom, že mu vytvářela tak báječné rodinné zázemí, že se to projevilo i na jeho laskavém chování ke všem okolo. Bývalá tanečnice Národního divadla byla pro Otakara vším, on pro ni také. Byli pro sebe jako stvořeni.

„Manželka Luka je skvělá dáma. Otík byl vedle ní takový klidný monument, a ona zase krevnatá jižanka. Je to strašně milá holka. Spolu tvořili krásný pár,“ řekl Super.cz Ladislav Frej.

Ten se ale soukromého obřadu nezúčastnil. Nechyběli ale samozřejmě syn a vnuk Otakar s Ondřejem, dcera Jaroslava a herci Dalibor Gondík, Kamila Moučková nebo Karel Štědrý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám