Hlavní obsah
Článek

Blondýnka Kateřina Němcová je jednoznačně nejmenší televizní rosničkou Česka. Měří pouhých 157 centimetrů. Potrpí si prý však na vysoké muže. Se svým přítelem Jaroslavem, který je o dost vyšší, chodí již čtyři roky.

„Jsem zadaná velmi dlouho, velmi ráda a myslím, že dlouho ještě budu,“ řekla Super.cz moderátorka, která je na Nově tak trošku ve stínu svých slavnějších kolegyň, jako jsou Petra Svoboda či Emma Smetana. „Nejsem moc večírkový typ, nikam v podstatě nechodím, tak je to možná tím,“ upřesňuje Kateřina.

V televizi se však pohybuje už dlouhou dobu. „Původně jsem moderovala pořad na televizi Nova Sport a na Fandovi a asi na základě toho jsem byla pozvána na kamerové zkoušky na Novu. Procházela jsem dlouhodobě kurzy, například s Petrou Svobodou, a pak se ukázalo, kde je momentálně volné místo, kam bych se hodila,“ říká půvabná rosnička.

Ráda by stejně jako Petra Svoboda časem postoupila také do hlavního zpravodajství. Ale netlačí na pilu. „Před nedávnem jsem skončila v rádiu, kde jsem četla zprávy. Bavilo by mě to i v televizi. Ale nejsem ten typ, co má ostré lokty, co si za něčím tvrdě jde. Kdyby nabídka přišla, byla bych ráda, ale momentálně si užívám počasí. Rosniček na české poměry je docela málo, zato krásných ženských, co čtou zprávy, je poměrně dost,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám