Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek v New Yorku proběhla slavnostní premiéra nové řady diváky i kritiky opěvovaného seriálu Hra o trůny. A nekorunovanými královnami se staly dvě dámy v černém. Jednou z nich byla Emilia Clarke představující Daenerys Targaryen zvanou Khaleesi, druhou pak Lena Headey, jež v sérii ztvárňuje královnu Sedmi království Cersei Lannister.

‚Matka draků‘ Daenerys, která dorazila v černém modelu pod kolena, se objeví i v novém filmu Terminátor v roli Sarah Connor, na kterou musela tvrdě dřít: „Každý den jsem trénovala se zbraněmi, musela střílet a taky zkoušela kickbox."

Naopak panensky bílou cudnou róbu zvolila rusovlasá Rose Leslie hrající Ygritte od ‚divokých‘. Chybět nemohla ani možná nejoblíbenější postava celého seriálu - muž malého vzrůstu, ale velkého srdce - Peter Dinklage alias Tyrion Lannister s manželkou Ericou Schmidt.

Mladší generaci pak reprezentovali Sophie Turner s Jackem Gleesonem, kteří se na rozdíl od svých postav Sansy Stark a Joffreyho Baratheona mají ve skutečnosti jako kolegové velice rádi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám