Hlavní obsah
Článek

Celeste Buckingham (28) znali donedávna mnohem víc za velkou louží než v Čechách a na Slovensku. Od té doby, co se mladičká zpěvačka stala porotkyní X Factoru, se to ale pomalu mění.

Do povědomí se dostává také její mladší sestra Carmel (15). Ta nejdříve vytvořila s Celeste duet Gone a nyní přichází s vlastní věcí. Dnes představuje v premiéře první singl Emergency.

Patnáctiletá druhačka na střední škole, studující hudbu v Belmont University, sestavila v Americe dokonce vlastní kapelu The House United a zahájila nahrávání debutového alba.

Jak to obvykle bývá, přestože se sestry Celeste a Carmel vzhledově velmi podobají, jejich hudba je výrazně odlišná. Mladší sestra z pěveckého klanu Buckinghamových se od začátku vyvíjela směrem k rockovějšímu žánru. Toto hudební zaměření jí nakonec zůstalo. Její skupina The House United se dá žánrově označit jako "punk pop alternative".

Podobně jako v případě Celeste je autorkou převážné většiny textů frontmanka kapely Carmel. Hudební složku skladeb tvoří ve spolupráci se všemi členy The House United. Jejich domovské působiště Nashville, známé vysokou koncentrací hudebních producentů a odborníků, poskytuje mladé kapele mnoho příležitostí nahrávat ve studiích, kde tvoří hvězdy jako Red Hot Chilli Peppers, Justin Bieber, Jonas Brother, Miley Cyrus nebo Kelly Clarkson.

Související témata:
Nashville

Reklama

Další články

Načítám