Hlavní obsah
Článek

Přeměna Bruce Jennera v ženu se zdá být v plném proudu. Přestože se k ní sám bývalý sportovec nepřiznal, jeho zjemnělé rysy ve tváři a účes řeknou víc než tisíc slov. Manžel Kris Jenner a otec jejích nejmladších dcer Kendall (28) a Kylie (26) sice možná konečně nachází vlastní identitu, ale s pochopením u starší dcery je to horší.

Osmnáctiletá modelka se slibně rozjetou kariérou nově začala používat pouze své křestní jméno, a tak ji nejspíš časem budeme znát pouze jako Kendall. O inspiraci například Madonnou, Beyoncé či slavnou somálskou modelkou Iman však prý nejde. Útlá brunetka se prý za kroky svého otce stydí a nadále by nerada používala jeho příjmení. Rodina ale její rozhodnutí podporuje a přidává se k veřejně únosnému odůvodnění, že Kendall pouze nechce být spojována spíš s celou rodinou Jennerů i Kardashianů, ale chce se v modelingu prosadit na vlastní pěst.

Bývalý olympijský vítěz v desetiboji se stále delšími rozpuštěnými vlasy odcházel o víkendu z opravny hraček v losangeleském Calabasas, kde mu opět zprovoznili jeho oblíbený létací mini vrtulník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám